Referenties

Een aantal van onze opdrachtgevers die u voorgingen en in de afgelopen 10 jaar gebruik hebben gemaakt van onze diensten:

Adviesbureau dat werkt aan projecten ter stimulering van de economische ontwikkeling en de werkgelegenheid in de Noordelijke provincies
Stichting ter versterking van de economie en werkgelegenheid van Noord-Nederland middels optimale benutting van energieactiviteiten
Eventhis helpt lokale overheden bij het beantwoorden van vragen op het gebied van informatiemanagement en automatisering. Daarnaast begeleiden wij bij het implementeren van die veranderingen. Het begeleiden doen wij in de vorm van interim- of projectmanagement of wij ondersteunen de interne projectleider van de klant als sparringpartner.
Netwerkbeheer, hosting en webapplicaties
Groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Leverancier van gas en elektriciteit
Joop Boertjens
Een huis verkopen of kopen is een intensief proces. Zakelijk, maar zeker niet zonder emoties. Dat doe je bij de hoogst gewaardeerde makelaar van Haren.
CaLipso Fit Studio is de meest exclusieve Sport & Dans Studio van Groningen! Wij onderscheiden ons door een uniek en gevarieerd aanbod in groepslessen met ervaren en professionele docentes.
Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken!
HZG werkt voor organisaties met een maatschappelijk doel. Zij verwachten dat we mensen, processen en cijfers begrijpen én met elkaar in verband brengen.
Net als uw eigen onderneming zijn de KUBUS vestigingen gevormd door een zelfstandig ondernemer die van zijn ‘hobby zijn beroep’ heeft gemaakt. De KUBUS ondernemer weet dus uit eigen ervaring wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een eigen zaak.
Post Advies BV professioneel toezichthouder/commissaris bij bedrijven, strategisch adviseur voor bedrijfsdirecties en dagvoorzitter.
REDstack BV heeft als doel het ontwikkelen en vermarkten van de RED technologie. RED (Reverse ElectroDialysis) is een vorm van duurzame winning van energie.
Elke dag is het voor ons een grote uitdaging om met onze innovatieve producten en diensten in techniek en vorm jouw business te laten groeien.
SAR Trading is the reliable supplier of Clean EU perfumes and cosmetics for retail chains, independents and online retailers throughout Europe. We only work with trusted partners to ensure reliability on products and deliveries.
Soleila creëert zonneparken met draagvlak en werkt hiervoor nauw samen met omwonenden, overheden en kennisinstellingen.
Trots stellen wij u voor aan onze opdrachtgevers.