Virtual Office

Een virtueel kantoor is een vestigingsadres op een bestaande zakelijke locatie. U huurt geen kantoorruimte en u betaalt geen huur, maar u krijgt toestemming gebruik te maken van ons vestigingsadres. Met deze schriftelijk toestemming kunt u uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel inschrijven.

 

Voor wie is een virtueel kantoor?

Voor diverse instellingen waaronder de belastingdienst, kamer van koophandel en banken is het een voorwaarde dat er een fysiek adres wordt gevoerd. Een postbusadres wordt niet geaccepteerd.

Een virtual office is dan een nette oplossing voor ondernemingen die nog geen behoefte hebben aan het huren van eigen kantoorruimte, zelfstandigen die vanuit huis werken en privé en zakelijk graag gescheiden houden, maar ook voor grotere ondernemingen die een nevenvestiging in Groningen wensen.

Met een virtual office heeft u een zakelijk vestigingsadres waarmee u uw bedrijf een professionele uitstraling geeft.

 

Wij doen wat u van onze naam kunt verwachten: Service verlenen!

Wij staan voor u klaar!
Voorwaarden

U ontvangt van ons een overeenkomst waarin u o.a. aangeeft wat uw ondernemersactiviteiten zijn en wat de reden is dit in een virtual office te plaatsen.

Wij krijgen geregeld de vraag of een virtueel kantoor is toegestaan. Nadat de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel bij ons zijn geweest voor een controlebezoek, hebben we van beide instanties een positief oordeel ontvangen. Het was voor hen even wennen, maar de ontwikkelingen gaan soms sneller dan de ambtelijke molen en een virtual office is de nieuwe werkelijkheid.

Maar, we krijgen ook te maken met bedrijven met minder fraaie bedoelingen.

Onze strikte voorwaarde is dan ook dat als wij ons op welke wijze dan ook niet kunnen verenigen met of ons oncomfortabel voelen bij de ondernemersactiviteiten van onze virtual office klant, dit geheel ter beoordeling van onszelf, wij zowel de klant als de Kamer van Koophandel schriftelijk informeren over de beëindiging van onze overeenkomst en de intrekking van onze toestemming voor het gebruik maken van ons kantooradres.

Zijn uw ondernemersactiviteiten (gelinkt aan): vele faillissementen, spookfacturen, handel in wapens en/of drugs, erotisch getint, dan willen wij geen zaken met u doen. Dit ter bescherming van ons bedrijf, maar natuurlijk vooral om de belofte die wij onze klanten doen – een betrouwbaar zakelijk adres – te kunnen waarmaken.

 

Kosten

Voor het gebruik van ons vestigingsadres in combinatie met de postbox function ofwel doorzendservice bedragen de kosten € 70,- per maand (excl. btw en excl. portokosten). De facturering is vooraf en per kwartaal. U betaalt dus steeds 3 maanden vooruit.